Mauri Jaakkonen PAU:n liittovaltuustoon

Mauri Jaakkonen.

16.6.2017
Kemin Vasemmistoliiton jäsen Mauri Jaakkonen (57) on valittu Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) liittovaltuustoon. Valinta tehtiin PAU:n liittokokouksessa Helsingissä 7.-9. kesäkuuta. Jaakkonen oli yksi liittokokouksen neljästä puheenjohtajasta.

Jaakkonen on PAU:n Kemin osaston luottamusmies. Hän on myös Kemin Vasemmistoliiton kunnallistoimikunnan ja Vasemmistoliiton Lapin piirihallituksen jäsen. Hän on ammatiltaan postimies.

 

Tommi Sauvolainen uuden Teollisuusliiton valtuustoon

Tommi Sauvolainen.

16.6.2017
Kemin Vasemmistoliiton jäsen Tommi Sauvolainen (47) on valittu uuden Teollisuusliiton valtuuston jäseneksi. Valinta tehtiin Metalliliiton ylimääräisessä liittokokouksessa 17.5. Samassa kokouksessa Metallityöväen Liiton nimi muutettiin Teollisuusliitoksi.

Outokummun Tornion tehtaalla työskentelevä Sauvolainen on ammatiltaan crk-sulattaja. Hän on työpaikkansa ensimmäinen varapääluottamusmies.

Tämän vuoden kuntavaaleissa ensimmäistä kertaa ehdokkaana ollut Sauvolainen sai 42 ääntä, mikä riitti 11. varavaltuutetun paikkaan. Kemin uusi kaupunginvaltuusto valitsi 12. kesäkuuta Sauvolainen kaupunginhallitukseen Jouko Pasojan varajäseneksi.