Tervetuloa Kemin Vasemmiston kuntavaalistarttiin 12.9.

8.9.2020
Kemin Vasemmistoliitto avaa kuntavaalikampanjansa lauantaina 12.9. Täiköntorilla klo 11-15 pidettävässä koko perheen tapahtumassa, jossa on mukana politiikkaa, livemusiikkia, tarjoilua ja ohjelmaa lapsille. Katso tarkemmin täältä: http://www.keminvasemmistoliitto.fi/445855124

Kemin Vasemmistoliitto: Lentojen Kemi-Tornion kentälle jatkuttava


18.5.2020
Sunnuntaina julki tulleiden tietojen mukaan Finnair olisi lopettamassa lennot maakuntakentille, muun muassa Kemi-Tornion lentokentälle, jopa yli vuodeksi. Tätä Kemin Vasemmistoliitto ei voi hyväksyä.

Lue kannanotto kokonaan täältä: http://www.keminvasemmistoliitto.fi/441543110

Vasemmistoliiton vappujuhla tänä vuonna verkossa


25.4.2020
Perinteinen vappumarssi ja vappujuhla jäävät tänä vuonna väliin koronavirustilanteen vuoksi. Tässä tilanteessa Vasemmistoliitto pitää vappujuhlansa pidetään tänä vuonna valtakunnallisesti verkossa. Lähetys alkaa puolueen Facebook- ja Youtube -kanavilla 1.5. klo 12. Mukana on muun muassa Vasemmistoliiton puheenjohtaja, opetusministeri Li Anderssonin vappupuhe.

Lue lisää: http://www.keminvasemmistoliitto.fi/445855124

Tervetuloa Ystävänpäivän pullakahveille pe 14.2.


10.2.2020
Kemin Vasemmistoliitto ja Kemin Aikamme Naiset tarjoavat Ystävänpäivän pullakahvit perjantaina 14.2. klo 14-17 Kemin Vasemmistoliiton toimistolla, os. Nahkurinkatu 5, Kemi.

Paikalla on myös Kemin Vasemmistoliiton valtuutettuja ja muita vaikuttajia. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan pullakahvit ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista, joita Kemissä riittää.

Mikko Koivulehto: "Keskustelua sisällissodan tapahtumista on tarpeen käydä jatkossakin"


6.12.2019
Kemin Vasemmistoliitto kunnioitti vakaumuksensa puolesta kaatuneiden muistoa Suomen 102. itsenäisyyspäivänä 6.12.2019. Muistomerkillä puhunut Mikko Koivulehto painotti, että kaiken poliittisen toiminnan keskiössä tulee nyt ja jatkossa olla rauha.

Lue Mikon puhe kokonaan ja katso kuvat: http://www.keminvasemmistoliitto.fi/433748496

Punaista itsenäisyyspäivää on juhlittu Kemissä jo 40 vuotta


6.12.2019
Kemin Vasemmistoliiton tämän vuoden Punaisen itsenäisyyspäivän juhlassa juhlapuheen pitänyt Tommi Sauvolainen painotti, että Vasemmiston tehtävänä on turvata hyvinvointi kaikille - ei harvoille ja kertasi laajasti työväenliikkeen historiaa.

Sauvolaisen lisäksi Mikko Koivulehdon juontamassa tilaisuudessa puhui Aili Virtala. Esiintymässä olivat mm. Rytikarin Eläkeläiset ja koomikko Hannu Friman.

Lue raportti juhlasta puheineen ja katso kuvat täältä: http://www.keminvasemmistoliitto.fi/433811954

Mikko Koivulehto nousi Kemin Vasemmistoliiton johtoon

Kaupunginvaltuutettu Mikko Koivulehto on Kemin Vasemmistoliiton uusi puheenjohtaja.

Kaupunginvaltuutettu Mikko Koivulehto, 40, on Kemin Vasemmistoliiton uusi puheenjohtaja. Kemin Vasemmistoliiton kunnallistoimikuntaa 17 vuotta johtanut kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jouko Pasoja ei asettunut enää ehdolle tehtävään järjestön syyskokouksessa.

Varapuheenjohtajana jatkaa kaupunginvaltuutettu Albana Mustafi, 35. Hänet valittiin vast íkään myös Vasemmistoliiton puoluevaltuustoon. Hän on myös Kemin kaupunginhallituksen varajäsen ja koulutuslautakunnan jäsen.

Syyskokouksessa Kemin Vasemmistoliitto asettui myös tukemaan Postin työtaistelua ja katsoo, ettei voi hyväksyä työehtoshoppailua misään muodossa.

Lue lisää: http://www.keminvasemmistoliitto.fi/433662141